Groep 513

Agenda van groep Heerhugowaard

 

 

 

 

 

10 december 2019:
    Internationale Dag van de Mensenrechten

 

 

Heerhugowaard

 

Dinsdag 10 december is onze Amnesty groep aanwezig in de hal van de Bibliotheek Kennemerwaard en het gemeentehuis in Heerhugowaard, met de landelijke actie Write for Rights. Rond half tien zal Burgemeester B. Blase de eerste brief schrijven, ook u bent van harte welkom om zelf actief te worden, een handtekening zetten is al voldoende, een brief overschrijven is nog mooier.

 

Obdam

 

Vanzelfsprekend zijn onze vrijwillige leden op dinsdagochtend 10 december ook aanwezig in De Brink in Obdam. En ook hier bent u zeer welkom om een brief te schrijven, of als u wat minder tijd heeft, is een handtekening ook al voldoende.

 

 

 

 

Boekenmarkt

 

 

In Winkelcentrum Middenwaard zijn wij helaas niet meer welkom, om onze boekenmarkt te organiseren. Wij zijn hard op zoek naar een alternatieve locatie.

 

 

Maar dat onze boekenmarkt is uitgesteld, betekend dat zeker geen afstel!

 

Zodra er meer bekend is, leest u dat hier!

 

 

 

 

 

 

9 - 14 maart 2020: Landelijke collecte week Amnesty International

 

 

 

In de week van 9 maart tot en met 14 maart 2020 wordt de landelijke huis-aan-huis collecte van Amnesty International gehouden.

 

Heeft u wat tijd over en wilt u het moeilijke werk van Amnesty International steunen, meldt u dan aan al collectant.

Stuur een e-mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

laatst bijgewerkt 08-11-2019

Missie

Documenten

Contact

CBF-goedgekeurd

cbf_rood_kl.jpg